Θεσσαλονίκη: Ένταση με υγειονομικούς σε αναστολή – Γυναίκα πλησίασε τη Σακελλαροπούλου και της έκλεισαν το στόμα

<span>Θεσσαλονίκη: Ένταση με υγειονομικούς σε αναστολή – Γυναίκα πλησίασε τη Σακελλαροπούλου και της έκλεισαν το στόμα</span>

Δεν έλειψαν οι εντάσεις από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης για τη 28η Οκτωβρίου, εκεί όπου το “παρών” έδωσαν και αρκετοί υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, άρχισαν να διαμαρτύρονται εντόνως ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των αναστολών εργασίας.

 

Η γυναίκα επιχείρησε να προσεγγίσει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, φωνάζοντάς της “ήρθα να σας δω, να σας πω ευχαριστώ”, τη στιγμή που άνδρες ασφαλείας την απομάκρυναν από το σημείο. Ένας εξ αυτών μάλιστα διακρίνεται σε βίντεο να επιχειρεί να της κλείσει το στόμα, με την ίδια να αντιδρά και να του λέει “δεν θα μου βουλώσεις το στόμα”.

 

Την ίδια στιγμή λίγο πιο μακριά από την εξέδρα των επισήμων κι άλλοι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως “αίσχος και ντροπή η κάθε αναστολή”.

Οι υγειονομικοί παραμένουν στο σημείο πραγματοποιώντας την κινητοποίησή τους, φρουρούμενοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

 

Αφήστε ένα σχόλιο