Συγκλονιστική κατάθεση στην εξεταστική για τα Τέμπη της Προέδρου των οικογενειών θυμάτων

<span>Συγκλονιστική κατάθεση στην εξεταστική για τα Τέμπη της Προέδρου των οικογενειών θυμάτων</span>

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης η κατάθεση στην Εξεταστική για τα Τέμπη της Προέδρου της Επιτροπής οικογενειών θυμάτων, Μαρίας Καρυστιανού.

Μητέρα θύματος στο δυστύχημα των Τεμπών η κα Καρυστιανού σε μια συγκλονιστική στάση μίλησε αρχικώς όρθια σε ένδειξη σεβασμού της μνήμης των θυμάτων λέγοντας ότι δεν είναι μόνη της σήμερα στη Βουλή. Η κα Καρυστιανού μίλησε για απόπειρα συγκάλυψης των αιτιών του δυστυχήματος στην Επιτροπή και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρώην υπουργού Κώστα Καραμανλή υποστηρίζοντας ότι η ασυλία του δεν αίρεται επειδή θα αποκαλύπτονταν οι κακουργηματικές πράξεις και παραλείψεις του. Ζήτησε δε την κλήση του Κ. Γενιδούνια για κατάθεση, λέγοντας πως η πλειοψηφία φοβάται να τον καλέσει, ενώ αποκάλυψε πως ο Κ. Αγοραστός της είπε πως προχώρησε στο μπάζωμα της τραγωδίας μετά από εντολή κυβερνητικών στελεχών.

H κα. Καρυστιάνου απέδωσε ευθύνες για πλημμελή άσκηση καθηκόντων στην πρόεδρο της ΡΑΣ, Ιωάννα Τσιαπαρίκου, ενώ κλαίγοντας συγκλόνισε με την περιγραφή της λέγοντας πως “πήγαμε να παραλάβουμε από τα παιδιά μας ό,τι είχε η σακούλα του καθενός».

Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα εδώ:

 

Δείτε ολόκληρη την κατάθεση εδώ:

Αφήστε ένα σχόλιο