Την ωρα που θα ψηφίζεις παραδίδεται η Εθνική μας Κυριαρχία στον ΠΟΥ…

<span>Την ωρα που θα ψηφίζεις παραδίδεται η Εθνική μας Κυριαρχία στον ΠΟΥ…</span>

…Να είστε έτοιμοι για νέες Πανδημίες, Ηλεκτρονική Φυλάκιση & στρατόπεδα.

H ΛΕΣΧΗ Μπίλντεμπεργκ θα συνεδριάσει στην Πορτογαλία στις 20 Μαιου συμμετάσχει κεκλεισμένων των θυρων .Θα παρθούν αποφάσεις δήθεν για το κλιμα ..

Την επόμενη μερα στις 21 Μάϊου οταν εμεις θα ψηφίζουμε ο ΠΟΥ και οι εκπρόσωποι ολων των Χωρών (76η Παγκόσμια συνέλευση Υγείας ) θα συνεδριάσουν στην Ελβετία για να πάρουν αποφάσεις με πρόφαση τα θέματα Υγείας..

Αυτα που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα δεν ειναι καλά νεα διοτι ετοιμάζουν την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ μας Φυλάκιση με νεες Πανδημίες νεους περιορισμούς αυστηρότερους απο την πρόβα με τον κοβιντ ..

Θυμίζουμε οτι ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε επανεμφάνιση του μίλησε με σιγουριά για την επόμενη πανδημία που ερχεται. Οπως και η Παγώνη για τα νεα εμβόλια απο μύτη στόμα δέρμα..

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και 194 Χωρες έχουν παραδώσει κυριαρχία σε αυτόν έχουν δωσει την Διοίκηση σε θέματα Υγειας για λοκ νταουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας και ετοιμάζονται να κλειδώσουν ξανα τους πολιτες.

Πρόκειται για την ”Συνθήκη Πανδημίας Π.Ο.Υ” δηλαδή για μια πραγματική ανατροπή της Εθνικής κυριαρχίας καθε Χωρας και της δικής μας.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως με αυτή τη “Συνθήκη” θα μπορεί αύριο να δούμε την κατασκευή στρατοπέδων καραντίνας σε κάθε Χώρα και την πλήρη Ηλεκτρονική μας Φυλάκιση.

Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι σύντομα, πολύ σύντομα αυτό που έγινε με τα εμβόλια και με τις καραντίνες ηταν μια Πρόβα μπροστά σε αυτό που έρχεται..

Και μπροστά σε αυτό που έρχεται αν δεν μπορέσουμε να ανοίξουμε τα μάτια μας έστω και την τελευταία στιγμή τα πράγματα θα γίνουν μη αναστρέψιμα.

Τα κόμματα που κόπηκαν για να απομείνουν τα συστημικά κόπηκαν για ένα και μόνο λόγο..Για να περάσουν αυτά που ΔΕΝ τόλμησε καμία κυβέρνηση από συστάσεως Ελληνικού Κράτους.

Παράλληλα βαδίζουμε αμέσως μετα στην ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ κοινώς θα παραδώσουνε (όπως παραδώσανε και με την Μακεδονία) ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Αιγαίου στους Τούρκους.

Ερχεται μια πολύ πολύ μεγάλη οικονομική και διατροφική κρίση. Περιμένουμε δηλαδή συνθήκες Κατοχής. Δηλαδή όπως ακριβώς όταν μπήκανε τα Χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα.

Αν συνεχίσουμε να αδιαφορούμε να αναπτύσσουμε θεωρίες επανάπαυσης να «μαλώνουμε» μεταξύ μας για τον τρόπο που επιθυμεί ο καθένας να γίνει η «ποθητή» επανάσταση να μην ασκούμε το δικαίωμα του «εκλέγειν» απέχοντας από τις κάλπες γιατί καθε λόγο η νοθεία αυτη εξασφαλίζει τα Συστημικά κομματα -Μαριονέτες της Νεας Τάξης να επιβάλουν την Νεα Παγκόσμια Χούντα..

Οι 20αλεπτες επαναστάσεις στο δρόμο τις Πλατείες και απο τα πληκτρολόγια ρίχνουν το κοσμο στο λήθαργο και μετα ροχαλίζει η Χώρα και χορεύουν οι Παρανοϊκοί της Νέας Τάξης…

Αφήστε ένα σχόλιο