ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!

<span>ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!</span>

Σταθόπουλος Κωνσταντίνος

Όχι δεν βρέχει παιδεραστές.

Βρέχει βρωμιά και δυσωδία και βρέχει μόνο εδώ, μόνο σε τούτη την μικρή κουκίδα γης.

Όχι πως παγκόσμια έχουμε ξαστεριά. Το αντίθετο.

Μα εδώ μαζεύτηκαν τα σύννεφα της σήψης και σκέπασαν ολόκληρη την χώρα και καθώς δεν φυσάει από πουθενά πολιτισμό, μένουν ακίνητα και ποτίζουν την γη μέχρι τις ρίζες, τα σώματα ως το μεδούλι, σήψη και παρακμή.

Δεν επηρεάζονται όλοι ή τουλάχιστον κάποιοι, θέλω να πιστεύω πολλοί, ανθίστανται

στην παρακμιακή καταιγίδα.

Φόνοι γυναικών, βιασμοί κοριτσιών, μαχαιρώματα στα σχολεία, παιδεραστία, πορνογραφία, εξαφανίσεις,  ψευτοπανδημίες, κλοπή της κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτών, πόλεμοι.

Ένας καταιγισμός αρνητικών γεγονότων και εξελίξεων, που δεν θα έπρεπε να αφορούν τον πολίτη. Που δεν θα έπρεπε να φτάνουν με τόση μανία και μάλιστα ολημερίς κι ολονυχτίς στα αυτιά του κάθε πολίτη και ιδιαίτερα των ευαίσθητων ηλικιών.

Ένας καταιγισμός αρνητικών γεγονότων που όφειλε να τα λύσει το κράτος, οι εκλεγμένοι που για αυτόν τον λόγο εκλέχτηκαν.

Αντ’ αυτού, αυτοί που σε κάθε ευκαιρία κουνούν το δάχτυλο στον πολίτη και του μιλούν για δημοκρατία, είναι οι ηθικοί αυτουργοί στα μεγαλύτερα εγκλήματα.

Παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία, διέλυσαν την οικονομία, χάρισαν τις υποδομές, εκρίζωσαν την πρωτογενή παραγωγή, εξόρισαν την πιο μορφωμένη και παραγωγική ηλικία, κατέστρεψαν το περιβάλλον, καταπάτησαν και καταπατούν δικαιώματα, ενίσχυσαν ως βαθύτατα δημοκράτες την αστυνομοκρατία και οποιοδήποτε φασιστικό μέτρο τους ήταν χρήσιμο, εξαγόρασαν την δικαιοσύνη και την ενημέρωση, αφελλήνισαν τον τόπο, κατάργησαν ήθη και έθιμα, διαστρέβλωσαν την ιστορία, ισοπέδωσαν την δημόσια υγεία, εξαύλωσαν την τρίτη ηλικία, πολέμησαν και πολεμούν με νύχια και με δόντια την παιδεία, εισήγαγαν γενόσημα φάρμακα την στιγμή που παράγουμε και εξάγουμε φάρμακα σε ολόκληρη την υφήλιο, αγόρασαν και αγοράζουν στρατιωτικό εξoπλισμό που πριν παράγαμε οι ίδιοι, εφάρμοσαν γενοκτονία, ξεπούλησαν στους ξένους αφέντες τους κάθε τι Ελληνικό, διέλυσαν συμμαχίες και κινδυνεύουμε να δημιουργηθούν νέοι εχθροί πέρα από κάθε γεωστρατηγική λογική.

Όλα αυτά ενώ εξουσιάζουν με βασιλικούς μισθούς και προνόμια. Κι όμως, δεν τους είναι αρκετά. Δεν αρκούνται στην υπάρχουσα, κλεμμένη και αυτή, περιουσία τους και μάλιστα με χρήματα μαύρα κάτω από το τραπέζι, με μίζες και με απλήρωτα δάνεια. Εδώ και χρόνια οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού βάζουν χέρι στην περιουσία του, κλέβοντας οι ίδιοι τα σπίτια του και μάλιστα με μαφιόζικο τρόπο.

Όπως ξεχάστηκαν τα σκάνδαλα ετών, έτσι ξεχάστηκαν και τα αξιέπαινα τέκνα του βουλευτή Σιούφα με τις εισπρακτικές εταιρείες, έτσι θα ξεχαστεί και ο Πάτσης και ο κάθε βιαστής του σώματος και του μυαλού της κοινωνίας.

Ο φόβος για τους σκεπτόμενους, δεν αφορά το τώρα. Το τώρα το περίμεναν, εδώ και χρόνια.

Η ενοχή τους βρίσκεται στο γιατί δεν αντιστάθηκαν, γιατί δεν φύσηξαν όλοι μαζί να διαλύσουν τα σύννεφα της ντροπής που μας κυρίευσαν.

Ο φόβος, είναι ο φόβος του μετά.

Ο φόβος του τι κρύβει πίσω της αυτή η καταχνιά.

Όλοι αυτοί είναι μπροστινοί, καλύπτοντας κάτι χειρότερο.

Εμφανίζονται ως Ιφιγένειες για λίγο χρονικό διάστημα και ύστερα ξεκοκκαλίζουν χωρίς ευθύνες πλέον τα χρήματα και τα ακίνητα που αποκόμισαν.

Άλλωστε ποιος θα τους δικάσει;

Κάποιος μεγάλος σε ηλικία κύριος μου είχε πει πριν πολλά πολλά χρόνια, πως αν δεν τρέξει ποτάμι το αίμα στους δρόμους, μην περιμένεις προκοπή.

Διαφωνούσα κάθετα μαζί του.

Ήρθε η ώρα να του ζητήσω συγγνώμη.

 

Αφήστε ένα σχόλιο