Άννα Κορακάκη: Το παράπονο και τα «καρφιά» της Σερραίας στους δημοσιογράφους με τα «ληστρικά κίνητρα»

<span>Άννα Κορακάκη: Το παράπονο και τα «καρφιά» της Σερραίας στους δημοσιογράφους με τα «ληστρικά κίνητρα»</span>

Αιχμές άφησε η Άννα Κορακάκη, μέσω ανάρτησής της στον λογαριασμό της στο Instagram, μετά την επιστροφή της από το Κάιρο, από όπου γύρισε με το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής.

Κι αυτό γιατί στο αεροδρόμιο δεν την υποδέχθηκαν κανείς δημοσιογράφος, παρά μόνο “λίγοι και καλοί φίλοι”.

Η Άννα Κορακάκη, πριν μια εβδομάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμμετοχή της σε τρίτη διαδοχική διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Ωστόσο η Ολυμπιονίκης θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα σε εκείνους που εκθειάζουν τους αθλητές κάθε φορά που κερδίζουν έναν Ολυμπιακό τίτλο και τους ξεχνάνε σε κάθε άλλη περίπτωση.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ “Παρίσι 2024”.
Οι “λίγοι και καλοί” που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα.
Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και “ληστρικών κινήτρων” δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο “φταίει”, που δεν προβάλλονται “τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους”.
Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι “σνομπ”.
Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα.

Leave a Comment