ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ LOCKDOWN

<span>ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ LOCKDOWN</span>

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ LOCKDOWN  ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Με πρόσχημα τις υψηλές θερμοκρασίες (καλοκαίρι είναι και έχουμε ζήσει και χειρότερα) ανακοινώθηκε  απόφαση του υπουργείου εσωτερικών με θέμα τα μέτρα προστασίας υπαλλήλων για λόγους υγείας και  λειτουργίας των  δημοσίων υπηρεσιών ενόψει του επικείμενου καύσωνα.

Η πολιτεία νοιάζεται ακόμα μια φορά για την υγεία μας και προσπαθεί να μας προστατέψει. Για αυτό όπως αναφέρει η εγκύκλιος «σε περίπτωση κινδύνου της δημόσιας υγείας και εκτάκτων συνθηκών και αναγκών, ο υπάλληλος οφείλει να αποδεχθεί την πρόταση του φορέα για τηλεργασία για τον απαιτούμενο χρόνο μέχρι την άρση των εν λόγω συνθηκών».

Ο διαβόητος επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, πριν από λίγο καιρό  είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο twitter ένα βίντεο που αναγκάστηκε να κατεβάσει εξαιτίας της κατακραυγής που δέχτηκε. Σε αυτό, ουσιαστικά αναφέρεται πόσο… καλά είναι για το κλίμα τα lockdown σε όλο τον κόσμο, καθώς λένε ότι μειώνουν την μόλυνση της ατμόσφαιρας, οι ουρανοί είναι καθαρότεροι αφού έχουν μειωθεί οι μετακινήσεις και ελαχιστοποιηθεί οι μεταφορές.

Η αύξηση της τιμής των καυσίμων, η αύξηση της τιμής του ρεύματος, η αύξηση της τιμής των διοδίων έχουν συντελέσει στο περιορισμό των μετακινήσεων λόγω φτωχοποίησης των πολιτών. Επιπλέον έχει επιβληθεί  τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  για αυτόν  που επιθυμεί να συμμετέχει σε μια οργανωμένη εκδρομή. Μετά την πλαδημία, όταν οι άνθρωποι άρχισαν να ταξιδεύουν και πάλι, παρατηρήθηκε μια σημαντική αύξηση γύρω στα 25% με 30% σε όλα τα αεροπορικά εισιτήρια. Ας θυμηθούμε ακόμα τη πρόταση που συζητείται να πληρώνουμε τα διόδια με βάση τη χιλιομετρική απόσταση που διανύουμε.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει  να εισάγει εκ περιτροπής lockdown σε όλα τα κράτη, να μας φυλακίσουν μέσα στα σπίτια μας , να μην μετακινούμαστε λόγω ψύχους , λογω βροχής, λόγω καύσωνα , λόγω αφρικανικής σκόνης και ότι άλλο σκαρφιστούν  προκειμένου να… σωθούμε από την κλιματική αλλαγή.

Το ζητούμενο είναι να σωθούμε από αυτούς που θέλουν να μας σώσουν

 

Αφήστε ένα σχόλιο