Εξομολόγηση συνωμοσίας – Ο επικεφαλής του CNN Charlie Chester ”συνελήφθη” από κρυφή κάμερα

<span>Εξομολόγηση συνωμοσίας – Ο επικεφαλής του CNN Charlie Chester ”συνελήφθη” από κρυφή κάμερα</span>

Αυτό το βίντεο που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα προαναγγέλλει το επόμενο μέρος του σχεδίου του Deep State. Μετά την ενορχηστρωμένη πτώση του Ντόναλντ Τραμπ, τον κατασκευασμένο φόβο του κοβιδίου, το επόμενο βήμα θα είναι η εργαλειοποίηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

 

Τον Απρίλιο του 2021, δημοσιογράφοι του Project Veritas κατέγραψαν με κρυφή κάμερα τον  Charlie Chester , ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον τεχνικό διευθυντή του CNN. Παγιδευμένος σε πολλά ψεύτικα “ραντεβού” στον έρωτα, ο Charlie Chester παραδέχεται ότι το δίκτυό του χρησιμοποιεί τη δημοσιογραφική προπαγάνδα για να προωθήσει αφηγήσεις κατά του Τραμπ: “Θα το πω, και το εννοώ εκατό τοις εκατό, αν δεν υπήρχε το CNN, δεν ξέρω αν ο Τραμπ θα είχε απολυθεί”.

 

Η προπαγάνδα δεν σταματά εδώ, ενισχύει επίσης τον φόβο του covid-19 και προετοιμάζει το επόμενο σχέδιο υποδούλωσης με τη χρήση της κλιματικής αλλαγής: “Εφόσον το κοινό είναι δεκτικό, θα αρχίσουμε να εστιάζουμε στο κλίμα και την υπερθέρμανση του πλανήτη. Θα δείξουμε βίντεο σχετικά με το λιώσιμο των παγετώνων, τις οικονομικές επιπτώσεις, θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν είναι το τέλος της πανδημίας, αλλά τελικά θα ξεθωριάσει και το θέμα του κλίματος θα πάρει χρόνια και θα μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα”. Στην ερώτηση ποιος παίρνει τις αποφάσεις, ο Charlie Chester μας διαβεβαιώνει ότι είναι ο διευθυντής του CNN Jeff Zucker -που αντικαταστάθηκε τον Μάιο του 2022 από τον Chris Licht– ο οποίος συναντάται με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη.

 

Είναι δύσκολο να μην γίνεις λάτρης των συνωμοσιών όταν οι συνωμότες μιλούν γι’ αυτές…

Πηγή: https://lemediaen442.fr/charlie-chester-responsable-de-cnn-filme-en-camera-cachee-apres-le-covid-nous-exploiterons-le-changement-climatique/

Μία άποψη για το “Εξομολόγηση συνωμοσίας – Ο επικεφαλής του CNN Charlie Chester ”συνελήφθη” από κρυφή κάμερα

  1. Καμία δημοκρατία στον κόσμο, δυστυχώς

    Δεν είναι οι απλοί αλλά σκεπτόμενοι πολίτες οι συνωμοσιολόγοι, αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο και έχουν πλούτο, δύναμη και εξουσία είναι.

Αφήστε ένα σχόλιο