Η μη κερδοσκοπική υπηρεσία αιμοδοσίας αρχίζει την αντιστοίχιση ανεμβολίαστων ασθενών με δότες

<span>Η μη κερδοσκοπική υπηρεσία αιμοδοσίας αρχίζει την αντιστοίχιση ανεμβολίαστων ασθενών με δότες</span>

Ο ελβετός φυσιοπαθητικός γιατρός George Della Pietra πιστεύει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν αν θα κάνουν ή όχι το εμβόλιο COVID-19.

 

Πιστεύει ότι το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τους ανθρώπους που λαμβάνουν μεταγγίσεις “εμβολιασμένου” αίματος.

 

“Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε επιλογή”, δήλωσε ο Della Pietra, ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής υπηρεσίας Ασφαλής αιμοδοσία το 2021, η οποία συνδυάζει μη εμβολιασμένους λήπτες αίματος με δότες σε 65 χώρες.

 

“Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι ο θόρυβος γύρω από το COVID ήταν εκτός ελέγχου”, δήλωσε ο Della Pietra. “Δεν ήταν τόσο επικίνδυνο όσο λένε ότι είναι.

 

“Ως φυσιοθεραπευτής, δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την πανδημία, η οποία δεν ήταν ποτέ πραγματικά πανδημία. Ανοίγει την πόρτα σε τόσες πολλές εξηγήσεις”.

 

Ο Della Pietra πιστεύει ότι η ένεση mRNA είναι πιο επικίνδυνη από ό,τι θέλουν να παραδεχτούν οι φαρμακευτικές εταιρείες. Λέει ότι ο αυξανόμενος αριθμός ανεπιθύμητων ενεργειών είναι λόγος να αμφισβητηθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους.

 

Τα στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα και ενισχυμένα άτομα αντιπροσώπευαν το 58,6% (6.512) των θανάτων από COVID-19 τον Αύγουστο, από 41% τον Ιανουάριο.

 

“Δεν μπορούμε πλέον να λέμε ότι πρόκειται για μια ανεμβολίαστη πανδημία”, δήλωσε η Cynthia Cox, αντιπρόεδρος του Kaiser Family Foundation, σε άρθρο της 23ης Νοεμβρίου στην Washington Post.

 

Σχεδόν το 70% των 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο έχουν λάβει τουλάχιστον μία ένεση COVID-19 mRNA από τότε που άρχισαν να διανέμονται τα εμβόλια το 2021, στο απόγειο της εξάπλωσης του ιού.

 

Κάθε ένα από τα τρία κύρια εμβόλια COVID-19 mRNA περιέχει τμήματα της “πρωτεΐνης ακίδας” COVID-19, τα οποία δεσμεύονται σε κυτταρικό επίπεδο για να διεγείρουν την ανοσολογική απόκριση στον ιό.

 

Σύμφωνα με τον Della Pietra, αυτές οι πρωτεΐνες αιχμής προκαλούν “κλασικά συμπτώματα” – δηλαδή θρόμβους αίματος – που τον “τρόμαξαν”.

 

“Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο – και δεν μιλάω μόνο για τις πρωτεΐνες αιχμής”, δήλωσε ο Della Pietra στους Epoch Times σε τηλεφωνική συνέντευξη.

 

“Είναι καταπληκτικό γιατί δεν είχαμε ποτέ πριν αυτό το πρόβλημα. Έχουν περάσει μόνο δύο χρόνια. Θέλουν να διατηρήσουν την αφήγηση [ότι ένα εμβόλιο mRNA] δεν είναι επικίνδυνο”.

 

Παρόλο που το αιμοδοτούμενο αίμα και το πλάσμα πρέπει να υποβάλλονται σε διαδικασία καθαρισμού πριν από τη μετάγγιση, η Ασφαλής Αιμοδοσία αναφέρει ότι αυτό δεν είναι αρκετό για να απομακρυνθούν όλα τα συστατικά του mRNA.

“Μιλάω για το οξείδιο του γραφενίου και τα μη δηλωμένα ανόργανα συστατικά του εμβολίου, τα οποία μπορούμε να δούμε στο αίμα. Όταν τα βλέπω, δεν έχω ιδέα πώς μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε ξανά”, δήλωσε ο Della Pietra.

 

Κοιτάζοντας τις ανωμαλίες στο αίμα των εμβολιασμένων, σκέφτηκε: “Εντάξει, έχουμε πρόβλημα. Οι άνθρωποι λαμβάνουν το εμβόλιο “λίγο πολύ από την πίσω πόρτα”.

 

“Δεν μπορείς να το αποφύγεις πια.

 

Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν περίπου 16 εκατομμύρια μονάδες αιμοδοσίας ετησίως. Από αυτές τις μονάδες, περίπου 643.000 είναι “αυτόλογες”, που σημαίνει ότι δωρίστηκαν από ιδιώτες, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται κάθε χρόνο, σύμφωνα με το BloodBook.com.

 

Ο Della Pietra δήλωσε ότι, εξ όσων γνωρίζει, η Ασφαλής Αιμοδοσία, με έδρα την Ελβετία, είναι η πρώτη μη εμβολιασμένη υπηρεσία αιμοδοσίας του είδους της.

 

“Έτσι, δεν υπάρχει ακόμη καμία τράπεζα αίματος χωρίς mRNA, ούτε καν εδώ”, αναφέρει η Ασφαλής Αιμοδοσία στον ιστότοπό της.

 

“Και, παρόλο που έχουμε ήδη ρωτήσει εκατοντάδες κλινικές, μέχρι στιγμής – τουλάχιστον στην Ευρώπη – όλες εξακολουθούν να αρνούνται να επιτρέψουν το ανθρώπινο δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής αίματος μαζί τους – ή τουλάχιστον δεν θέλουν να αναφερθούν γιατί διαφορετικά φοβούνται αντίποινα”.

 

Μια νοσοκόμα εργάζεται καθώς οι εργαζόμενοι δίνουν αίμα κατά τη διάρκεια μιας αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε σε ένα όχημα συλλογής αίματος στο Λος Άντζελες, 19 Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με τον Della Pietra, ο κύριος στόχος της Ασφαλούς Αιμοδοσίας δεν είναι η δημιουργία μιας τράπεζας αίματος χωρίς mRNA. Αντίθετα, πρόκειται να καταστεί δυνατή η αντιστοίχιση μη εμβολιασμένων αιμοδοτών με μη εμβολιασμένους λήπτες, “τους οποίους φέρνουμε σε επαφή σε μια κλινική (ιατρικός συνεργάτης) που επιτρέπει την επιλογή αιμοδότη”.

 

Ο ιατρικός ιστότοπος Seed Scientific ανέφερε ότι οι τράπεζες αίματος και οι εταιρείες βιοτεχνολογίας θα προσφέρουν έως και 1.000 δολάρια το μήνα για αιμοδοσίες.

 

Αν και ο Della Pietra δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τράπεζες ανεμβολίαστου αίματος, βλέπει τη ζήτηση για ανεμβολίαστο αίμα να αυξάνεται.

 

“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να δημιουργήσω το [SafeBlood Donation]. Ήθελα να δημιουργήσω ένα δίκτυο για ανεμβολίαστους ανθρώπους που αναζητούν αιμοδότη επειδή τον χρειάζονται, είτε πρόκειται για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση είτε για επείγοντα περιστατικά”, είπε.

 

Η Ασφαλής Αιμοδοσία άρχισε να εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από περίπου ένα μήνα, δημιουργώντας μια υποδομή ιατρικών συνεργατών.

 

Ωστόσο, στο σημερινό ιατρικό περιβάλλον, οι κεντρικές τράπεζες αίματος, όπως ο Ερυθρός Σταυρός, δεν διαχωρίζουν τις αιμοδοσίες τους με βάση την εμβολιασμένη ή ανεμβολίαστη κατάστασή τους.

Απεικόνιση των πρωτεϊνών SARS-CoV-2 spike που συνδέονται με τους υποδοχείς ACE2 (Shutterstock)

“Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός δεν διευκολύνει τις καθορισμένες δωρεές για τις συνήθεις απαιτήσεις αίματος, καθώς αυτή η διαδικασία συχνά διαρκεί περισσότερο και απαιτεί περισσότερους πόρους από ό,τι η απόκτηση ενός προϊόντος αίματος μέσω της κανονικής μας διαδικασίας”, δήλωσε ο Ερυθρός Σταυρός στους Epoch Times σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα.

 

“Σε ένα μικρό αριθμό περιπτώσεων, υπάρχει εξαίρεση για σπάνιες ομάδες αίματος όπου είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν συμβατές ομάδες αίματος. Ως σπάνια ομάδα αίματος ορίζεται αυτή που υπάρχει σε λιγότερους από 1/1000 ανθρώπους.

 

“Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο Ερυθρός Σταυρός συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις για τους δότες και τα προϊόντα, όπως καθορίζονται από τον FDA, για να διασφαλίσει την ασφάλεια της προσφοράς αίματος και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει σωτήρια προϊόντα αίματος σε ασθενείς σε όλη τη χώρα”.

 

Η Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής ανέφερε ότι “σε όλες τις περιοχές της μελέτης, το μέσο νοσοκομειακό κόστος ανά μονάδα μετάγγισης ήταν 155 δολάρια και η μέση χρέωση ανά ασθενή ήταν 219 δολάρια”.

 

Ωστόσο, ο Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος παρέχει το 40% των αιμοδοσιών της χώρας, δήλωσε ότι “καμία μελέτη” δεν έχει δείξει ότι οι μεταγγίσεις προϊόντων αίματος από εμβολιασμένους δότες είχαν οποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις.

 

Αντιθέτως, “το αίμα σώζει και βελτιώνει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο”.

 

Ο οργανισμός προσφέρει επίσης μια υπηρεσία αυτόλογης αιμοδοσίας για τους πελάτες που επιθυμούν να αποθηκεύσουν το αίμα τους για τους ίδιους ή για τους φίλους και τους συγγενείς τους.

 

Η Vitalant, ένας μη κερδοσκοπικός συλλέκτης και προμηθευτής αίματος, “δεν έχει άμεση αλληλεπίδραση με τους ασθενείς, οπότε δεν μπορούμε να δώσουμε καμία ένδειξη για το πόσο συχνά οι νοσοκομειακοί ασθενείς μπορεί να κάνουν τέτοια αιτήματα” για ανεμβολίαστο αίμα, δήλωσε η Liz Lambert, υπεύθυνη στρατηγικής επικοινωνίας.

 

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, ο οποίος καθορίζει τα πρότυπα ασφάλειας του αίματος στις ΗΠΑ, “δεν απαιτεί η επισήμανση των προϊόντων αίματος να κάνει διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων δοτών”, δήλωσε ο Lambert στους Epoch Times.

 

Εν τω μεταξύ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επιδιώκει την εξουσία να καθορίσει την παγκόσμια πολιτική υγείας κατά μελλοντικών πανδημιών, η οποία περιλαμβάνει την τυπική χρήση εμβολίων mRNA.

 

Σύμφωνα με τον Della Pietra, αυτό είναι ένα ύπουλο σημάδι για το τι πρόκειται να συμβεί, καθώς τα αποθέματα ανεμβολίαστου αίματος γίνονται όλο και μικρότερα και πιο ακριβά στην απόκτησή τους.

 

“Θα γίνει πιο σπάνιο”, δήλωσε ο Della Pietra, ο οποίος θέλει οι άνθρωποι να έχουν μια επιλογή – “την ίδια επιλογή που είχαμε πριν από δέκα χρόνια”.

Πηγή: https://www.theepochtimes.com/nonprofit-blood-donation-service-starts-matching-unvaccinated-patients-with-donors_4899313.html?welcomeuser=1

Αφήστε ένα σχόλιο