ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΟΡΙΣΤΟΣΤΟΛΟΓΙΕΣ κ. Πλεύρη δώστε τώρα στη δημοσιότητα τα επιστημονικά δεδομένα που επικαλείστε, αλλιώς είστε ψεύτης και θα υποστείτε τις συνέπειες και μάλιστα πολύ σύντομα!!!

<span>ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΟΡΙΣΤΟΣΤΟΛΟΓΙΕΣ κ. Πλεύρη δώστε τώρα στη δημοσιότητα τα επιστημονικά δεδομένα που επικαλείστε, αλλιώς είστε ψεύτης και θα υποστείτε τις συνέπειες και μάλιστα πολύ σύντομα!!!</span>

Διαψεύδονται οι δηλώσεις του Υπουργού Υγείας σχετικά με την μεταδοτικότητα των ανεμβολίαστων υγειονομικών,  σύμφωνα με τα επιστημονικές μελέτες που συνοδεύουν την επιστολή της Καθηγήτριας κας Ιφιγένειας Δανοπούλου.

Δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN:
«Ως Υπουργός Υγείας, δεν θα μπορούσα να πάρω την ευθύνη να κολλήσει κάποιος ογκολογικός ασθενής από έναν ανεμβολίαστο ιατρό, γιατί οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν πολύ περισσότερο από τους εμβολιασμένους». Και ανέφερε ότι αυτά είναι « τα δεδομένα της επιστήμης»!

Αυτό ίσχυε, μόνον ως ένα βαθμό, την πρώτη περίοδο που αφορούσε το πρώτο στέλεχος και τη μετάλλαξη άλφα. Για τη δέλτα τα αποτελέσματα είναι χειρότερα. Φυσικά θα έπρεπε να ήταν καλύτερα ενημερωμένος για τα δεδομένα της ιατρικής επιστήμης για την όμικρον μετάλλαξη που σήμερα επικρατεί πλήρως, πριν να αποφαίνεται για τα τελείως αντίθετα και να δίνει λανθασμένες πληροφορίες στο κοινό!

Παρακάτω παραθέτουμε:

α) Δημοσίευση του παγκοσμίως γνωστού έγκυρου ιατρικού περιοδικού Lancet συμπερασμάτων μελέτης που έγινε στην Αγγλία σε 8145 νοσούντες από covid19. τόσο με την δέλτα μετάλλαξη όσο και με την όμικρον. Οι μισοί ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και οι άλλοι μισοί ανεμβολίαστοι. Διαπιστώθηκε ότι οι δυο ομάδες είχαν το ίδιο ιϊκό φορτίο και αποδεικνύεται, όπως αναφέρουν, ότι οι εμβολιασμένοι μετέδιδαν εξίσου με τους ανεμβολίαστους στο περιβάλλον τους.

β) Δημοσιεύσεις και σχόλια που αναφέρονται και πάλι στο ίδιο περιοδικό, και

γ) πιο πρόσφατες μελέτες και μια αποκλειστικά για την όμικρον μετάλλαξη με παρόμοια ευρήματα. Όσο για τα προσφάτως επικαιροποιημένα εμβόλια που συνιστά ανεπιφύλακτα, τα αποτελέσματά τους δεν έχουν καταδειχθεί ακόμη σε ανθρώπους και έχουν δοκιμαστεί μόνον σε 8 πειραματόζωα (ποντικούς) πράγμα πρωτοφανές στην ιστορία της ιατρικής και των εμβολίων.

Επίσης άξιο απορίας είναι ότι δεν πληροφορήθηκε ο κ. Πλεύρης ούτε την πρόσφατη ομολογία εκπροσώπου της Pfizer, ότι όταν κυκλοφόρησε το εμβόλιο δεν είχε γίνει καθόλου μελέτη για την αποτελεσματικότητα του, όσο αφορά τη μεταδοτικότητα της νόσου, που αποτελεί και βασικό στόχο της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών!

Τέλος, θα όφειλε ως απόφοιτος Νομικής του Πανεπιστημίου, να γνωρίζει ο υπουργός ότι δεν υπάρχει στην ελληνική γλώσσα (και σε καμία άλλη) ο μήνας ΟκτωμΜβριος αλλά μόνον Οκτώβριος, πράγμα που επανέλαβε λάθος αρκετές φορές!

 

Ιφιγένεια Δανοπούλου

Μία άποψη για το “ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΟΡΙΣΤΟΣΤΟΛΟΓΙΕΣ κ. Πλεύρη δώστε τώρα στη δημοσιότητα τα επιστημονικά δεδομένα που επικαλείστε, αλλιώς είστε ψεύτης και θα υποστείτε τις συνέπειες και μάλιστα πολύ σύντομα!!!

Αφήστε ένα σχόλιο