Ο Στέφανος Κασσελάκης ιδρύει ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς με δράσεις σε όλη την Ευρώπη.

<span>Ο Στέφανος Κασσελάκης ιδρύει ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς με δράσεις σε όλη την Ευρώπη.</span>

Ο εξ Αμερικής ορμώμενος αριστερός πρόεδρος του Σύριζα, ιδρύει ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς με την ονομασία «Center for European Progress». Το ίδρυμα θα έχει έδρα την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη, με μέλη όλους όσους θέλουν να συμβάλουν στη μάχη κατά της ακροδεξιάς, ενώ θα συμμετέχουν και μέλη της αμερικανικής ακαδημαϊκής κοινότητας. Η ανερχόμενη ακροδεξιά αποτελεί απειλή για τις χώρες της Ευρώπης, όπως αποτυπώθηκε μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές και  οδήγησε στην επίσπευση του εγχειρήματος, αφού κρίθηκε αναγκαία η λήψη άμεσων πρωτοβουλιών, προκειμένου να αντιμετωπισθεί ο κίνδυνος της ανόδου των ακροδεξιών δυνάμεων.

Για ποιόν κτυπάει η καμπάνα;

Το θέμα είναι  ποιους θεωρούν ακροδεξιούς και τι δράσεις θα κάνουν εναντίον τους.

Το πιο πιθανό είναι  πως θα προσπαθήσουν να φιμώσουν τις αντισυστημικές φωνές. Για παράδειγμα, για τον Σύριζα είναι αντισυνταγματικό να εκφράζεσαι  κατά του Athens Pride, αλλά είναι νόμιμο να απαγορεύεται η  συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Παμμακεδονικών συλλόγων για την συμφωνία των Πρεσπών όταν στις 17 και 18 Ιουνίου, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων (16/6/18) από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ» συνδιοργάνωσαν  στην Αθήνα «Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Όλο αυτό  ενισχύει τις υποψίες για τον ρόλο του προέδρου του Σύριζα   πώς φυτεύτηκε για να εκτελέσει διατεταγμένη υπηρεσία με τις υποδείξεις της Αμερικής.

Να θυμίσουμε επίσης πως ακροδεξιοί για τον Σύριζα  θεωρούνται όσοι είναι κατά των εμβολίων, των μασκών και των μέτρων του Covid , όπως επίσης όσοι εναντιώνονται στην  κίματική αλλαγή, στη  ψηφιακή ταυτότητα,  στη τεκνοθεσία των ομοφυλόφυλων ζευγαριών και την προώθηση της άφυλης ταυτότητας.

Όλοι είναι στην ίδια πλευρά, όλοι υπαλληλίσκοι, που εκτελούν τις  εντολές των αφεντικών τους

.

Το τελευταίο βιβλίο του Vernon Coleman “Memories 1”  είναι ο πρώτος τόμος της αυτοβιογραφίας του. Αποτελείται από ένα μείγμα στοχασμών, εμπειριών, εξομολογήσεων, τύψεων και παρατηρήσεων αναφέρει:

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης ορίζουν πλέον ως δεξιό άκρο όποιον σκέφτεται λογικά και δεν πιστεύει στο αφήγημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αφήστε ένα σχόλιο