ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – Σ.ΠΟ.Ρ.Α

<span>ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – Σ.ΠΟ.Ρ.Α</span>

Σε αυτό το βίντεο γίνεται μια σύντομη και περιεκτική επεξήγηση προς τον πολίτη για τις θέσεις της ΣΥΝ.ΕΠ.ΕΙ.Α. μέσω της πρωτοβουλίας της Σ.ΠΟ.Ρ.Α.

Ποια είναι η θέση της ΣΥΝ.ΕΠ.ΕΙ.Α. και τι πιστεύουμε πως χρειάζεται να αλλάξει στην κοινωνία μας και στο πολιτικό γίγνεσθαι;

Πώς μπορεί να γίνει η ανατροπή και με ποιον τρόπο;

Ποιος είναι ο ρόλος του πολίτη και πόσο ενεργός μπορεί να γίνει μέσα από μια ενωτική πρωτοβουλία;

Γιατί μάς συμφέρει να είμαστε ενεργοί;

2 Thoughts to “ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – Σ.ΠΟ.Ρ.Α

  1. Αν θέλωμε μια μαζική, δυναμική κ αποτελεσματική λαϊκή συσπύρωση, η επικοινωνία θα πρέπη να ξεφύγη από τον απρόσωπο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (μκδ) να γίνη ζωντανή, ώστε να αποχτήση στέραιη βάση. Οι τοπικοί πυρήνες πολιτών να συνδέωνται μεταξύ τους με σχέσεις κοινωνικές, οικονομικές, προσωπικές, ώστε να αποτελούν λειτουργικές κοινότητες. Η σύγχρονη τεχνολογία να περάση σε βοηθητικό ρόλο. Όσο σημαντική συμβολή έχει αρχικά το διαδίκτυο στη συγκρότηση λαϊκών πρωτοβουλιών κ κινήσεων, άλλο τόσο εύκολα αποβαίνουν τελικά σε φούσκες δίχως αποτελέσματα αυτές οι κινήσεις, όσο δεν καταφέρνουν να πιάσουν ρίζες στο χώρο της κοινωνικής πραγματικότητας. Ακόμα, ας μην ξεχνούμε, ότι είναι ένα ειδικό κοινό αυτή τη στιγμή, που επικοινωνεί με τα μκδ, ενώ ένας πολύ μεγάλος σριθμός πολιτών, κυρίως μέσης κ μεγαλύτερης ηλικίας, με αποφασιστικό πολιτικό ρόλο στο κοινωνικό σύνολο παραμένει σε παραδοσιακές μορφές επικοινωνίας.

    1. Αβραάμ Τσαλίδης

      Όχι δεν είναι μόνον έτσι, προσεγγίζουν την· νέα τεχνολογία
      Εδώ και ενάμιση μήνα έχ στείλει μαίλ, καμία απάντηση

Leave a Comment