Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα έχει εκδώσει την ακόλουθη οδηγία για τον εμβολιασμό με mRNA COVID-19

<span>Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα έχει εκδώσει την ακόλουθη οδηγία για τον εμβολιασμό με mRNA COVID-19</span>

Η πολιτεία, της Φλόριντα με κυβερνήτη τον . Ron DeSantis ζήτησε να εξετάζουν όλα τα δεδομένα για την αξιολόγηση των κινδύνων και των οφελών  για κάθε ασθενή στον οποίο χορηγήθηκε εμβολιο για τον  COVID-19 που περιέχει Messenger RNA (mRNA) που χρησιμοποιούν τόσο τα εμβόλια Pfizer-BioNTech όσο και τα εμβόλια Moderna.

Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα (Τμήμα) διεξήγαγε μια ανάλυση μέσω μιας σειράς αυτοελεγχόμενων περιπτώσεων, η οποία είναι μια τεχνική που αναπτύχθηκε αρχικά για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων.  Μελέτησαν τον κίνδυνο θνησιμότητας μετά τον εμβολιασμό με mRNA COVID-19.

Αυτή η ανάλυση διαπίστωσε ότι υπάρχει μια αύξηση 84% στη σχετική συχνότητα καρδιακών θανάτων μεταξύ ανδρών 18-39 ετών εντός 28 ημερών μετά τον εμβολιασμό με mRNA.

Άτομα με προϋπάρχουσες καρδιακές παθήσεις, όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα  θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά… Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα έχει εκδώσει την ακόλουθη οδηγία.

Με βάση τα επί του παρόντος διαθέσιμα δεδομένα, οι ασθενείς θα πρέπει να ενημερώνονται για τις πιθανές καρδιακές επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν μετά τη λήψη ενός εμβολίου mRNA COVID-19. Με υψηλό επίπεδο παγκόσμιας ανοσίας έναντι του COVID-19, το όφελος του εμβολιασμού πιθανότατα αντισταθμίζεται από αυτόν τον ασυνήθιστα υψηλό κίνδυνο θανάτου που σχετίζεται με την καρδιά μεταξύ των ανδρών αυτής της ηλικιακής ομάδας. αφού διαπίστωσε: ότι  οι άνδρες ηλικίας άνω των 60 ετών είχαν 10% αυξημένο κίνδυνο καρδιακού θανάτου εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό με mRNA.

• Τα εμβόλια χωρίς mRNA δεν βρέθηκαν να έχουν αυτούς τους αυξημένους κινδύνους σε κανέναν πληθυσμό. . Ο κίνδυνος που σχετίζεται με τον εμβολιασμό με mRNA θα πρέπει να σταθμίζεται έναντι του κινδύνου που σχετίζεται με τη μόλυνση από τον COVID-19. Το Τμήμα συνεχίζει να επισημαίνει ότι τα  Παιδιατρικά Εμβόλια COVID-19 δεν πρέπει  να χρησιμοποιούνται  σε υγιή παιδιά και εφήβους ηλικίας 5 έως 17 ετών.

Αυτό περιλαμβάνει πλέον συστάσεις κατά του εμβολιασμού κατά του COVID-19 σε βρέφη και παιδιά κάτω των 5 ετών, ο οποίος  έχει εκδοθεί στο πλαίσιο της Εξουσιοδότησης Έκτακτης Χρήσης..

 

20221007-guidance-mrna-covid19-vaccines-doc (1) Get help, plugins, themes and tips at Macho.com

Αφήστε ένα σχόλιο