Φάουτσι: Εάν ο σκοπός των “μέτρων” στη Κίνα είναι να εμβολιαστούν όλοι, τότε καλά κάνουν (vid)

<span>Φάουτσι: Εάν ο σκοπός των “μέτρων” στη Κίνα είναι να εμβολιαστούν όλοι, τότε καλά κάνουν (vid)</span>

Τα σχόλιά του Fauci έγιναν viral στο διαδίκτυο, σχετικά με τις διαδηλώσεις κατά των απάνθρωπων lockdown τους καθεστώτος της Κίνας που έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Τι κι αν όλος ο πλανήτης έχει εξοργιστεί με το αυταρχικό Κινέζικο καθεστώς…

Ο Fauci είπε ότι πιστεύει ότι τα lockdown είναι εντάξει εφόσον υπάρχει ένας «καλός σκοπός»!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του CNN «The Lead with Jake Tapper», είπε: «Αν ο σκοπός αυτών των μέτρων στη Κίνα είναι «να εμβολιαστούν όλοι οι άνθρωποι, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι», τότε καλά κάνουν», είπε.

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι η προσέγγιση της Κίνας ήταν «μάλλον δρακόντεια» και πρόσθεσε ότι η Κίνα έπρεπε να κοινοποιήσει έναν σαφή λόγο στον πληθυσμό που γίνονται όλα αυτά.

«Θα πρέπει να το κάνετε έχοντας κατά νου έναν σκοπό που θα σας επιτρέψει να ανοίξετε ξανά. Και ο καλύτερος σκοπός είναι, ενώ κλείνεις, να εμβολιάζεις όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς με ένα καλό εμβόλιο».

Αυτό μάλιστα το λέει την ίδια στιγμή που το καθεστώς εμβολιάζει υποχρεωτικά τους ανθρώπους κάθε 6 μήνες!

Ο Φάουτσι είπε επίσης ότι το μόνο λάθος που κάνει η Κίνα, είναι ενώ έχει την επιλογή να αναζητήσει και άλλα εμβόλια διαθέσιμα στις ΗΠΑ, όπως το Pfizer, αρνείται να τα χρησιμοποιήσει.

 

Οι δηλώσεις του Φάουτσι σε συνδιασμό με τις δηλώσεις του Λεύκου Οίκου οίκου για τις διαδηλώσεις στην Κίνα: «Δεν πιστεύουμε ότι το zero Covid είναι ρεαλιστικό, σίγουρα όχι για τον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε «Το lockdown και ο μηδενικός COVID-19 θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθούν»..Οι εμβολιασμοί είναι η «οδός εξόδου τον ιό»

Μας δείχνουν ότι η δύση όχι μόνο δεν καταδικάζει τις απάνθρωπες τακτικές του καθεστώτως αλλα εν μέσω πλην σαφώς…. τις υποστηρίζει!

πηγή  anazitiseis.gr

Μία άποψη για το “Φάουτσι: Εάν ο σκοπός των “μέτρων” στη Κίνα είναι να εμβολιαστούν όλοι, τότε καλά κάνουν (vid)

  1. ΑΣ

    Τι περιμέναμε να ακούσουμε από αυτό το φασιστικό ανθρωποειδές; Εφόσον κερδίζει μαζί με την παρέα του από τη διάθεση των σκευασμάτων και την εξόντωση- καταπίεση των λαών.

Αφήστε ένα σχόλιο