EΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

<span>EΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ</span>

Σαμανικό τελετουργικό στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

H αρχηγός Puttany της φυλής Yawanawa πραγματοποίησε ένα σαμανικό τελετουργικό στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2024 στο Νταβός της Ελβετίας. Ο ρόλος της ήταν αυτός του διαμεσολαβητή με τον κόσμο των πνευμάτων…. και να επικοινωνήσει  με οντότητες άγνωστης ταυτότητας.

Παγανιστικές τελετές για το CERN

Μπορεί ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Πυρηνική Έρευνα-CERN, να διερευνά το επονομαζόμενο ως «σωματίδιο του Θεού» αλλά κάποιοι εκεί κοντά, φαίνεται ότι αναζητούν τον… Σατανά. Κάμερα ασφαλείας του European Organization for Nuclear Research (CERN), κατέγραψε σατανιστική τελετή στο προαύλιο χώρο. Σύμφωνα με την Daily Mail, όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου του CERN η τελετή περιλάμβανε και κάτι που μοιάζει με «ανθρωποθυσία» μίας γυναίκας με μαυροφορεμένους άνδρες να την μαχαιρώνουν .

Στην υπηρεσία  του Κακού

Σειρά έχει το σατανιστικό φεστιβάλ Hellfest 2024 στο Clisson στη Γαλλία. Έχουν φτιάξει ναό στο σατανά με Τράγο! Έφτιαξαν ξόανο την Φύλακα των Σκοταδιών και το σλόγκαν τους είναι: EΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

Τέσσερις ημέρες εορτασμών αφιερωμένες στην ακραία μουσική! Αυτό περιμένει τους επισκέπτες του φεστιβάλ Hellfest από την Πέμπτη 27 έως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024. Η ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΩΝ , που δημιουργήθηκε από τη La Compagnie La Machine θα παρουσιάζεται στην είσοδο του Βασιλείου του Muscadet κάθε βράδυ από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα της 27ης Ιουνίου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δείτε τα οκτώ πόδια και το γυναικείο μπούστο της να ζωντανεύουν!

Επιπλέον, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν το Hellfest Kids – μια εκδήλωση για ΠΑΙΔΙΑ, που θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν από το κεντρικό φεστιβάλ, στις 26 Ιουνίου, στη Getigne στο χώρο του Bellevue.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  από 16 δήμους του οικισμού Clisson. Αναμένεται να συμμετάσχουν 850 παιδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συναυλίες, συμπεριλαμβανομένης της παράστασης του τραγουδιστή Aldebert με το νέο του άλμπουμ Helldebert – Enfantillages 666. Συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος oι ονομασίες τους και μόνο είναι dark παραπέμπουν σε θάνατο και αίμα όπως MEGADETH , ROYAL BLOOD κ.α

Επιπλέον, η είσοδος στο φεστιβάλ γίνεται σε σχήμα χριστιανικού καθεδρικού ναού , οι προσόψεις του οποίου είναι επενδυμένες με παρωδίες εκκλησιαστικών πανό.

Επίσης, στο έδαφος της εκδήλωσης  εγκαταστάθηκε ένας «ναός» του Σατανά, που ονομάζεται The Sanctuary, η κορυφή του οποίου επιστέφεται με ένα γλυπτό ενός τράγου με μαύρα φτερά. Είναι  απροκάλυπτο  πια, μιας που δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα ποιόν θεό λατρεύει και ότι αυτό  που  επιδιώκει η σκοτεινή πλευρά είναι  να  επιβάλει τη λατρεία του κακού και να ανατρέψει τις αξίες της κοινωνίας.

 

Ο Paul Aries Πολιτειολόγος ειδήμονας στο βιβλίο του ” satanisme et vampyrisme” περιγράφει τις ανησυχητικές διαστάσεις του φαινομένου στη Γαλλία: ”υπάρχουν περισσότερα νέα παιδιά σατανιστές μέσα στα λύκεια παρά οικολόγοι και κομμουνιστές…” Το πράγμα έχει ξεφύγει και παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.

To dark web στον ιστό του είναι γεμάτο από αυτές τις αναφορές όπου νέοι επιδίδονται στη μυστική λατρεία του Σατανά.

Αν έχετε θορυβηθεί  μπορείτε να το σταματήσετε.

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

ΕΣΥ;

Αφήστε ένα σχόλιο