Πως κατορθώνεται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

<span>Πως κατορθώνεται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού</span>

 

Πως κατορθώνεται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού,

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη με  την Μεγάλη επανεκκίνηση  επιχειρεί να κυριαρχήσει στον κόσμο μέσω μιας αυταρχικής παγκόσμιας κυβέρνησης,  η οποία θα αντικαταστήσει κυρίαρχα έθνη-κράτη. Επομένως, η ελίτ πρέπει να σκοτώσει τους useless eaters‘’άχρηστους τρώγοντες’’. Άλλωστε θεωρούν ότι η ανθρωπότητα έχει πλέον ολοκληρώσει  τον σκοπό της,  και τώρα πια με τη τεχνητή νοημοσύνη περνάμε σε προηγμένες μορφές ζωής

Οι παγκοσμιοποιητές πιστεύουν ότι οι άνθρωποι καταστρέφουν τον πλανήτη και θα ήμασταν καλύτερα αν μειωνόταν αισθητά ο παγκόσμιος πληθυσμός .Για αυτό το λόγο εντοπίσαμε τους τρόπους με τους οποίους πετυχαίνεται αυτή η μείωση.

Τα εμβόλια Covid-19 είναι το τέλειο όπλο για την επίτευξη μαζικής εξολόθρευσης, επειδή εμείς προκειμένου να προστατευτούμε από τη «φονική» πανδημία τρέξαμε     εθελοντικά να βάλουμε ένα ύποπτο σκεύασμα στο σώμα μας του οποίου τις παρενέργειες αγνοούμε ακόμα.

‘’Θα γίνουμε θεοί’’

Ο Stephen Hawking,  διάσημος θεωρητικός φυσικός, πίστευε ότι η πρόοδος στη γενετική επιστήμη θα οδηγούσε σε μια γενιά υπεράνθρωπων που θα μπορούσαν τελικά να καταστρέψουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα!!!  Όσοι δεν διαθέτουν τα μέσα για να τροποποιηθούν γενετικά θα υποβιβαστούν σε μια υποκατηγορία  ‘’μη βελτιωμένων ανθρώπων’’ και ‘’Προφανώς, θα πεθάνουν’’ Οι γενετικές τροποποιήσεις και ο υπερανθρωπισμός θα αποτύχουν, μπορεί να είναι η μοίρα μας, η γενετική μηχανική είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα νέο είδος ιού ή υπεράνθρωπου πλάσματος που θα μπορούσε να καταστρέψει την υπόλοιπη ανθρωπότητα.’’

 Στοχευμένη στείρωση,

Τα εμβόλια ανοσοποίησης με αντισώματα για να καταστήσουν τη γυναίκα στείρα πραγματοποιήθηκαν  στις Φιλιππίνες στο Θιβέτ και στην Αφρική. Σε ολοκληρωτικά συστήματα  όπως της Κίνας, εφαρμόζουν άμεσα την παιδική ποσόστωση, ένα παιδί κάθε οικογένεια

Πόλεμοι

 Οι πόλεμοι επιτυγχάνουν μείωση του πληθυσμού, ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν οι διεθνείς τραπεζίτες που επωφελούνται από τη χρηματοδότηση και των δύο πλευρών του πολέμου μέσω κεντρικών τραπεζών. Ωστόσο, ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας υπόσχεται πολέμους χωρίς τέλος, και μεγάλο αριθμό θανάτων, χώρια που διατηρούν τα κράτη σε συνεχόμενο καθεστώς φόβου.

 Ανίατες ασθένειες

Οι εξουσιαστές του πλανήτη  κατέχουν τις ιατρικές σχολές και εγκρίνουν το αναλυτικό πρόγραμμα των ιατρικών γνώσεων κατά τρόπο ώστε οι γιατροί να υπηρετούν τις μεγάλες και ισχυρές φαρμακευτικές εταιρείες, που ανήκουν φυσικά στην ελίτ.  Αν υπήρχε η βούληση θα είχαν αντιμετωπιστεί οι ανίατες ασθένειες αποτελεσματικά. Αλλά   παρουσιάζει μεγαλύτερο οικονομικό συμφέρον  η  θεραπεία δεδομένου ότι οι εταιρείες φαρμάκων κερδίζουν δισεκατομμύρια κατασκευάζοντας εμβόλια, φάρμακα κλπ.

ΣΜΝ

Οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες όπως ο HIV έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μειώσουν την αναπαραγωγή του ανθρώπου, και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής, Ο κύριος στόχος των ΣΜΝ είναι να αποθαρρύνουν τις εγκυμοσύνες και να συμβάλλουν στη μείωση του πληθυσμού.

Περιβαλλοντική χειραγώγηση

Τα «φυτοφάρμακα» και άλλοι χημικοί παράγοντες  προκαλούν καρκίνο, άσθμα, αλλεργίες και άλλες ασθένειες. Θεωρείται ένας αποτελεσματικός τρόπος στο να κάνουν τους ανθρώπους άρρωστους. Επίσης η χειραγώγηση του καιρού σε όλο τον κόσμο οδηγεί άμεσα σε φυσικές καταστροφές που σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους.

 Αμβλώσεις

Οι αμβλώσεις είναι το αποτέλεσμα μιας εκστρατείας μείωσης του πληθυσμού. Με σύνθημα “my body my choice” (δεν  ίσχυε το ίδιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό)  Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, γίνονται 40-50 εκατομμύρια αμβλώσεις ετησίως παγκοσμίως ή περίπου 125.000 αμβλώσεις την ημέρα.

 GMOS

Γενετικά τροποποιημένος οργανισμός ( ΓΤΟ ) είναι κάθε οργανισμός του οποίου το γενετικό υλικό έχει τροποποιηθεί χρησιμοποιώντας τεχνικές γενετικής μηχανικής Μέσω της τροφής  έχουν εισχωρήσει στη ζωή μας  και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην μείωση του πληθυσμού.

Προώθηση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Η έκρηξη εικόνων του ίδιου φύλου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην TV είναι μια προγραμματισμένη και εκτελεσμένη Ψυχολογική Λειτουργία (PSYOP) από την ελίτ, που εκτελείται τα τελευταία  χρόνια στον ανθρώπινο πληθυσμό με στόχο την αλλαγή του σχεδιασμού της οικογενειακής δομής (άντρας + γυναίκα = παιδιά) που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του πληθυσμού τις προηγούμενες δεκαετίες Η αποδοχή ζευγαριών του ίδιου φύλου λειτουργεί ακόμη καλύτερα από την άμβλωση,  Οι σχέσεις ίδιου φύλου υπόσχονται να είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού που υπήρχε ποτέ.

Έλεγχος των  τροφίμων

Εάν ελέγχεις την τροφή, ελέγχεις τα πάντα. Έχοντας αυτό υπόψη της, η   Νέα Τάξη  τροποποιεί αργά την τροφή των ανθρώπων με κάθε είδους ορμόνες, αντιβιοτικά, χημικά συντηρητικά , και ένας  Θεός ξέρει τι άλλο ακόμα, για κέρδος και για να επηρεάσει τη φυσική αλλαγή στο ανθρώπινο σώμα.

Η πιο εμφανής επίδραση του χειρισμού της πηγής τροφής είναι η παχυσαρκία, η πρώιμη εμμηνόρροια στις γυναίκες, η μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης στους άνδρες και η συνολική ορμονική ανισορροπία που προκαλεί σεξουαλική σύγχυση. Ο συνδυασμός όλων αυτών δρουν ενάντια στον ανθρώπινο πληθυσμό με στόχο να μειώσουν τελικά το ποσοστό αναπαραγωγής του ανθρώπου.

Μετανθρωπισμός

Η συγχώνευση ανθρώπων με εξελιγμένες τεχνολογίες που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινη πνευματική, φυσική και ψυχολογική ικανότητα.

Ο υπερανθρωπισμός θα εξαλείψει εντελώς την ανάγκη ελέγχου ή μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού με άλλα μέσα, καθώς οι τεχνολογικές βελτιώσεις θα επέτρεπαν στους δημιουργούς και τους διαχειριστές της τεχνολογίας να ελέγχουν κυριολεκτικά το σώμα και το μυαλό των ανθρώπων, υποδουλώνοντας έτσι την ψυχή και δημιουργώντας ένα άλλο υβριδικό μοντέλο που θα προγραμματίζεται για να ακολουθεί εντολές.

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης σε συνθήκες δύσκολες και πολλές φορές κακοποιητικές όπως είναι τα σημερινά εργασιακά περιβάλλοντα επισπεύδουν την εμφάνιση ασθενειών και πολλές φορές και θανάτων με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην προλαβαίνουν να βγουν στη σύνταξη.  ΄

Δημιουργία ζωής σε εργαστήρια. Παρόλο που καθησυχάζουν οι επιστήμονες την κοινή γνώμη ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να γίνει , ωστόσο έχει ήδη δημιουργηθεί τεχνητή ζωή στα  εργαστήρια. Τα έμβρυα παράγονται κατά παραγγελία και πληρούν τις προτιμήσεις των ανάδοχων γονιών τους.

 

Αφήστε ένα σχόλιο