ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ “ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΙΣΟΝΟΜΙΑ

<span>ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ “ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΙΣΟΝΟΜΙΑ</span>
1) ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
2) ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ
Για όποιον δεν την γνωρίζει, η ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι μία νομική μορφή του Πανελλήνιου Ινστιτούτου Καταναλωτών ΩΜΕΓΑ.
Εχει ποικίλες νομικές δράσεις στο παρελθόν.
Τα δύο θέματα που συζητούνται στην εκπομπή είναι οι δύο ομαδικές αγωγές που ετοιμάζουμε, (η ΣΥΝΕΠΕΙΑ σε συνεργασία με την ΙΣΟΝΟΜΙΑ), είναι τα εξής:
1) Μία αγωγή κατά των δικαστών που μετείχαν στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, όταν έβγαλαν τις 2 τελευταίες αποφάσεις, περί υποχρεωτικότητας, (με το γελοίο “συνταγματικώς ανεκτό”).
Επειδή και οι κρίνοντες πρέπει κάποτε να κρίνονται…
2) Μία αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για τους υγειονομικούς σε αναστολή.
———————————————–
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ
1) Την αγωγή κατά των συγκεκριμένων μελών του Συμβούλιου της Επικρατείας, ΠΡΕΠΕΙ να την προσυπογράψουν όσο γίνεται περισσότεροι Ελληνες πολίτες., συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα και υπογράφοντας. Πρέπει ΟΛΟΙ να συμμετέχουμε, ώστε να μαζευτούν πολλές χιλιάδες υπογραφές.
Οσο περισσότεροι τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες δικαίωσης,
Οι οδηγίες για συμμετοχή σε αυτήν την ομαδική αγωγή, είναι στο λινκ:
2) Την αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΠΡΕΠΕΙ να την προσυπογράψουν όσο γίνεται περισσότεροι υγειονομικοί σε αναστολή. Τα δικαστικά εξοδα έχουν καλυφθεί από την ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Δεν υπάρχει λοιπόν καμία δικαιολογία για να μην υπογράψει ένας υγειονομικός σε αναστολή και είναι ΝΤΡΟΠΗ να μην μαζευτούν ΧΙΛΙΑΔΕΣ υπογραφές.
Οι οδηγίες συμμετοχής σε αυτήν την ομαδική αγωγή, είναι στο λινκ:

One Thought to “ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ “ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΙΣΟΝΟΜΙΑ

  1. ΑΣ

    Ακούγοντας τον γιατρό να μιλάει για το τι έκαναν οι φαρμακευτικές που κατέστρεψαν τις ομάδες ελέγχου μέσα σε 2μήνες …μιλάμε για μαζικό φόνο, τύπου ΝΑΖΙ δεν βλέπω ποια η διαφορά των τωρινών δυτικών κυβερνήσεων με τον Αδόλφο Χίτλερ;;;;;

Leave a Comment