Το 25% του πληθυσμού είναι τα παιδιά μας και οι ”επιστήμονες-ειδικοί” τα έβαλαν σε κίνδυνο!

<span>Το 25% του πληθυσμού είναι τα παιδιά μας και οι ”επιστήμονες-ειδικοί” τα έβαλαν σε κίνδυνο!</span>

Πρόσφατα έγινε σάλος με  την παραδοχή από διευθύντρια της Pfizer, ότι ποτέ δεν είχε γίνει ειδική μελέτη για να διαπιστωθεί αν ο εμβολιασμός σταματάει την μετάδοση του ιού.

Εδώ στην χώρα μας, οι ”ειδικοί” , που νοιάζονται για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας, έβαλαν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα τα παιδιά μας , όχι για να μην νοσήσουν βαριά αλλά ο στόχος όπως αναφέρουν ,είναι να τα εμβολιάσουν για να σταματήσουν την μετάδοση του ιού και να σωθούν οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι.

Αποδείχθηκε, ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό και αυτό το κατάλαβε ο κόσμος και στην πράξη!

Τα κανάλια και οι ”ειδικοί” άρχισαν σιγά-σιγά να το παραδέχονται και μετά από λίγο καιρό  έγινε η αποκάλυψη από διευθύντρια της Pfizer ότι όντως δεν είχε γίνει ποτέ μελέτη που να αποδεικνύει ότι ο εμβολιασμός σταματάει την μετάδοση του ιού.

Και όμως, αυτοί οι ”ειδικοί” οδηγήσαν, παραπληροφόρησαν, πολλούς γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, με σκοπό να σταματήσουν την μετάδοση και τα έβαλαν στον κίνδυνο των παρενεργειών.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν εμβολιαστεί και ευχόμαστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα στην υγεία τους τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον.

Πρέπει όλοι οι γονείς που παρασυρθήκαν από τις συμβουλές των ”ειδικών” να αντιδράσουν άμεσα!

Η ανευθυνότητα των ”ειδικών” έχει ξεπεράσει κάθε όριο!!!

Δείτε παρακάτω την Μαρία Θεοδωρίδου , κοντά στο τέλος του βίντεο  όπου εξηγεί ,γιατί πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά μας και στο παρακάτω βίντεο την διευθύντρια της Pfizer που αναφέρει γελώντας, ότι ποτέ δεν έγινε μελέτη που να αποδεικνύει ότι ο εμβολιασμός σταματάει την μετάδοση.

 

Β.Μ.

Leave a Comment