Η ΝΤΠ προασπίζεται και προωθεί ήδη από την νηπιακή ηλικία την ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ

<span>Η ΝΤΠ προασπίζεται  και προωθεί ήδη από την νηπιακή ηλικία την ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ</span>

Με πρόσχημα την εξάλειψη των ανισοτήτων και των διακρίσεων η ΝΤΠ προασπίζεται και προωθεί ήδη από την νηπιακή ηλικία την ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ.

 

Η Dentons, η μεγαλύτερη δικηγορική εταιρεία του πλανήτη, συνέταξε τον νομικό οδηγό για τους τρανς-ακτιβιστές και τις αντίστοιχες ΜΚΟ σε διάφορες χώρες. Στόχος είναι να μην μπορούν οι γονείς να έχουν λόγο σχετικά με τον προσδιορισμό νομικά… του φύλου των παιδιών τους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η IGLYO (International Gay, Lesbian, Bisexual, Transgender, Queer and Intersex Youth and Student Organisation), η οποία επιχειρεί να καθοδηγήσει τις «τρανς» οργανώσεις σε όλες τις δυτικές χώρες να επιβάλλουν με το «έτσι θέλω» αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο ώστε να επιτραπεί στα ανήλικα παιδιά να αλλάζουν νομικά το φύλο τους χωρίς την έγκριση των γονιών τους.

Για την IGLYO, «η γονεϊκή συναίνεση μπορεί να είναι περιοριστική και προβληματική για τους ανήλικους» ενώ ζητάει από «τα κράτη να αναλαμβάνουν δράση εναντίον των γονιών που εμποδίζουν την ελεύθερη ανάπτυξη της ταυτότητας ενός τρανς ανήλικου, αρνούμενοι να δώσουν την γονεϊκή άδεια όπου αυτή απαιτείται». Όπως διαπιστώνετε, ο τρανς ολοκληρωτισμός, ακολουθώντας τους ολοκληρωτισμούς του παρελθόντος, πιστεύει ότι τον τελευταίο λόγο στην ανατροφή των παιδιών δεν πρέπει να τον έχουν οι γονείς, αλλά η «πεφωτισμένη», trans-friendly κρατική εξουσία.

Ελενα Καράμπελα

Αφήστε ένα σχόλιο